Lifeguard Program

Mit, Kinek és Miért?

Mit?

Lakóparki medencéknél medenceőri (lifeguard) állást Washington DC-ben és Bostonban, illetve azok agglomerációjában: (Miért jobb, mint egy táborban részt venni?)

Washingtonban és Bostonban elhelyezkedő munkáltatóink heti minimum 42 órás munkaóraszámot és a 9-12 $-os órabért garantálnak, melyet tovább emelhet a túlóradíj (150%). A teljes mértékben bútorozott és számos extrával (konditerem, medence) felszerelt szállást a munkáltató biztosítja és annak díját a fizetésből levonja.
Kint fizetett adódnak száz százalékát visszaigényelheted a munkavégzést követő évben. Repülőjegyed finanszírozását pedig utólag, kinti fizetésedből is megoldhatod.

Ezen kívül vár még rád temérdek buli, haverok, sütögetés, kirándulás, hamburgerek, hatalmas autók, medencék, nyelvtanulás és a többi… (Mennyit pénzt kereshetek?)

Kinek?

  1. Nappali tagozatos egyetemi, vagy főiskolai hallgató – J1-es vízummal
  2. Mindenki másnak: H2B-s vízummal (ezen vízum kiadását a nagykövetség különösen szigorú feltételekhez szabja, így ezen helyekre való jelentkezéshez csapatunkkal való előzetes egyeztetés szükséges).

Miért?

A program célja nemzetközi tapasztalat szerzése úgy a munka, mint a az élet más területein. Idegen kultúrák megismerése, külföldi barátok szerzése, az angol nyelv és kommunikációs készségek fejlesztése és az utazás élménye. A programból nem hiányozhatnak persze az éjszakai társadalmi események, hajnalig tartó bulik sem.
A felsorolt élményeket szórakoztató munkavégzés mellett élheted át, miközben némi spórolt pénz összegyűjtésére is lehetőség nyílik.

Tapasztalataink alapján a programban részt vevő diákok sokkal könnyebben nyernek felvételt idegen nyelvű kommunikációt megkövetelő hazai és külföldi munkahelyekre.

Program menete:

  1. Jelentkezz: Regisztrálj weboldalunkon, vagy keress meg feltüntetett elérhetőségünk bármelyikén!
  2.  Kötelező szóbeli angol teszten való részvétel (jelentkezéseteket nem kötjük nyelvvizsgához, elvárjuk azonban, hogy képesek legyetek saját magatokat megértetni, másokat megérteni), majd szerződés kötés. (Hogyan és mikor fizetek, le lehet-e mondani?)
  3.  Életmentő tréningen való részvétel és képesítések megszerzése (3 napos intenzív, vizsgával záródó tanfolyam keretében adunk az Amerikai Vöröskereszt által kiállított életmentői képesítést). (Mennyire kell jól úsznom?)
  4.  A képesítések sikeres megszerzését egy vízuminterjú követ a nagykövetségen.
  5.  Amennyiben az összes lépést sikeresen vettétek, irány Amerika, a reptéren pedig már várni fog kinti munkaadótok, illetve kényelmes szállásotok.
  6. Szezon végén erősen javasolt egy luxushajón lecsorogni a Bahamákra, majd a gőz kieresztése után vár vissza az egyetem.

 

Munkánk során arra törekszünk, hogy minden feltételt biztosítsunk számodra, amely garantálja, hogy ne csupán dolgozz, de felejthetetlen élményeket is szerezz Amerikában.

____________________________________________________________