Magunkól

Külföldön munkát vállalni egészen más, mint egy fizetett nyaralás keretein belül megtekinteni a legfontosabb látnivalókat! Hónapokon keresztül az ember szabadidejével szabadon gazdálkodva számos olyan tapasztalatot szerez, melyre nagyon nehéz más módon szert tenni.

Négy strandszezont, több mint másfél évet töltöttem Amerikában diákmunkát vállalva. Évről évre élvezhettem a növekvő tapasztalatom és nyelvtudásom előnyeit, egyre feljebb és feljebb jutottam. Kint tartózkodásom folyamán külföldi barátokat szereztem, megismertem a keleti part turista-látványosságait, éppúgy, mint a helyiek által legszívesebben látogatott kirándulóhelyeket, szórakozási lehetőségeket, bárokat és klubokat. Látogatást tettem a nyugati parton, bejártam Los Angelest és San Francisco-t. Angelina Jolie mellett ugrottam fejest az óceánba, és Rafael Nadalért szorítottam a US Openen…

Vállalkozásunk célja, hogy megbízható külföldi munkahelyhez juttassa ügyfeleit és megszerzett kapcsolati tőkénk révén átadhassuk azokat az élményeket, melyek számunkra meghatározónak bizonyultak.

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel, kérünk bizalommal fordulj hozzánk!

Üdvözlettel: WorkAbroad csapata

____________________________________________________________